WJD@Home op Ameland: beleef het mee via de livestream

25 januari 2024

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari 2024 vindt op Ameland de WJD@Home plaats. Diverse momenten van het programma worden gelivestreamd via de website van katholiekleven.nl, zodat ook belangstellenden thuis deze momenten mee kunnen beleven.

De volgende momenten tijdens WJD@Home 2024 worden live uitgezonden:

Eucharistievieringen

  • Op zaterdag 27 januari om 14:00 is in de St. Clemenskerk in Nes (Ameland) een Eucharistieviering, met mgr. Van den Hout (bisschop van Groningen-Leeuwarden) als hoofdcelebrant.
  • Op zondag 28 januari om 10:00 is in de St. Clemenskerk in Nes een Eucharistieviering, met mgr. Van den Hende (bisschop van Rotterdam) als hoofdcelebrant.

Avond van Barmhartigheid

Op zaterdag 27 januari vindt om 19:00 in de St. Clemenskerk in Nes de Avond van Barmhartigheid plaats, met mgr. Van den Hout (bisschop van Groningen-Leeuwarden) als hoofdcelebrant.

Catechese

Op zaterdag 27 januari om 09:00 zal op de locatie Het Zwanewater (Nes, Ameland) een catechese zijn van mgr. Hendriks (bisschop van Haarlem-Amsterdam), rondom het thema ‘Pelgrims van Hoop’.

College tour

Op zondag 28 januari om 13:15 is er bij de St. Clemenskerk in Nes een ‘College-tour’ met mgr. Mutsaerts (hulpbisschop van ‘s-Hertogenbosch).

Andere berichten