Bisdombedevaart naar Lourdes gestart

20 mei 2009

Op woensdag 20 mei is voor de buspelgrims de bisdombedevaart naar Lourdes gestart. Drie bussen uit het bisdom van Breda zijn in de ochtend vroeg vertrokken vanuit Prinsenbeek, Hulst en Zevenbergen. Donderdag 21 mei vertrekken de pelgrims die per trein reizen. Zij worden op vrijdag gevolgd door de pelgrims die met het vliegtuig gaan.

Dubbelverslag bisdomsite (thuisprogramma en programma Lourdes)
Tijdens de bisdombedevaart zijn er in parochies thuis in het bisdom diverse activiteiten in het kader van de bisdombedevaart en de meimaand. De website van het bisdom zal zowel verslag doen van onderdelen uit het thuisprogramma als van het programma in Lourdes. Download het thuisprogramma. Klik hier.

Pinksternoveen
Reizigers die naar Lourdes reizen en mensen die thuisblijven in het bisdom worden uitgenodigd om samen een pinksternoveen te houden en met elkaar in gebed verbonden te zijn. Samen kunnen reizigers en thuisblijvers biddend de pelgrimsweg gaan van het geloof. De pinksternoveen werd opgenomen in de pinksterbrochure van het bisdom. Via de website (homepage) kan de noveen per dag worden meegebeden. Of klik op de links hieronder.

Dag 1 – woensdag 20 mei
Dag 2 – donderdag 21 mei
Dag 3 – vrijdag 22 mei
Dag 4 – zaterdag 23 mei
Dag 5 – zondag 24 mei
Dag 6 – maandag 25 mei
Dag 7 – dinsdag 26 mei
Dag 8 – woensdag 27 mei
Dag 9 – donderdag 28 mei

Andere berichten