Wjd’ers organiseren ‘Fiesta de la Té’ voor sponsoring

3 mei 2011

Jongeren die naar de Wereldjongerendagen (wjd) in Madrid reizen organiseren op zondag 15 mei van 14.30 uur tot 16.30 uur een high-tea (‘Fiesta de la Té’). Deze high-tea is een sponsoractie voor de Wereldjongerendagen en wordt gehouden in de tuin van het bisschopshuis. De jongeren maken zelf de hapjes voor de high-tea.

Sponsoring
De gasten worden op diverse manieren gevraagd bij te dragen aan de wjd. Door het entreekaartje, door de sponsoracties tussen de rondes en door hetgeen er gedurende de hele middag te koop is.

Het doel van de sponsoractie is het bedrag van de reis naar de wjd voor de jongeren naar beneden te brengen. Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor jongeren uit ontwikkelingslanden om hen gelegenheid te geven deel te nemen.

Kaartje kopen?
Een ticket kopen voor de ‘Fiesta de la Té’ kan bij het receptie van het bisdomkantoor, Veemarkstraat 48 in Breda, via E jongerenpastoraat@bisdombreda.nl of T 076 5223444 (vraag naar een medewerker van het jongerenpastoraat).

Een eenpersoonticket voor de high-tea is € 12,50 en een gezinsticket kost € 25.

Ga mee naar de Wereldjongerendagen!
Jongeren die mee willen naar de Wereldjongerendagen vinden meer informatie op de bisdomsite, klik hier.

Of mail naar Nancy van der Zande, coördinator jongerenpastoraat bisdom van Breda, en Arwen Meulenbroek, medewerker jongerenpastoraat bisdom van Breda, via jongerenpastoraat@bisdombreda.nl

Download het informatiekaartje voor de high-tea, klik hier

 

Andere berichten