Tweede cursusavond over het Marcusevangelie online

16 oktober 2020

De video-opnamen van de tweede avond van de Bijbelcursus die bisschop Liesen geeft over het Marcusevangelie is gepubliceerd op het YouTubekanaal van het Bisdom Breda. Tijdens de avond gaat bisschop Liesen verder in op opbouw van het evangelie. De bisschop plaatst de gebeurtenissen die beschreven staan in de context van de plaats waar Jezus zijn leerlingen ontmoet. Wie het Marcusevangelie leest, wordt uitgenodigd na te denken over wat het voor hem of haar persoonlijk betekent.

Tijdens de gehele cursus kunnen deelnemers en online volgers verdiepingsvragen insturen. Deze vragen worden in de opvolgende avonden behandeld. Hiervoor kan het contactformulier (onderaan de pagina) worden gebruikt dat tijdens de duur van de cursus actief is.

De eerstvolgende cursusavond vindt plaats op 16 november 2020. In verband met videomontage verschijnt de opname van de avond enkele dagen later.

 

Bisschop Liesen vertelt over de opbouw van het Marcusevangelie

Aanmeldingsformulier Stille Omgang 2024 (16-17 maart)

Vul uw naam in wanneer u voor uzelf of namens een groep de deelname aan de busreis naar de Stille Omgang wilt regelen.
Aanmelden tieners
Kies één of meer opties. Vanuit het bisdom Breda reist begeleiding mee. Graag namen en leeftijden van tieners en begeleiding vermelden bij 'Namen van deelnemers'
Kies uw opstapplaats(Vereist)
(of groepsverband anderszins)
Geef de namen (voluit) van de deelnemers die u wenst op te geven. Gaan er ook tieners mee? Vermeld dan ook de leeftijd.
Bevestiging deelname(Vereist)
Deelname aan de busreis naar de Stille Omgang is niet kosteloos. Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met betaling van € 35,00 per deelnemer. Dit bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL79 RABO 0101 0517 78, t.n.v. Bisdom Breda, o.v.v. Stille Omgang 2024.

Andere berichten