Roeping.nu over informatiedag Bovendonk

26 februari 2015

Op zaterdag 11 april is er een informatiedag op de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk. Een bericht hierover is gepubliceerd op de roepingsite van Bovendonk en het bisdom. Deze website werd in 2014 op Roepingenzondag gepresenteerd. Met de roepingsite willen Bovendonk en het bisdom ook via sociale media in contact komen met mannen, jong en ouder, die bezig zijn met de vraag of God ze roept om priester te worden of diaken.

De films op de website, die gaan over roeping en de opleiding en vorming op Bovendonk, zijn gepubliceerd op YouTube. Bovendien is het eenvoudig om nieuwsberichten van de roepingsite te delen op onder meer Facebook. Dat daarvan gebruik wordt gemaakt laat een teller op de betreffende pagina’s zien.

De informatiedag op zaterdag 11 april is er voor mannen, jong en ouder, met interesse voor de opleiding en vorming tot priester of diaken. Op de informatiedag kunnen zij in gesprek met Mgr. Liesen en rector Schnell over de roeping tot priester of diaken en over de opleiding op Bovendonk.

 

Andere berichten