Presentatiedag Biddende Moeders

12 oktober 2015

Op woensdagmorgen 11 november 2015 wordt er een presentatiedag over het gebedsinitiatief ‘Biddende Moeders’ georganiseerd in Bergen op Zoom. Alle moeders, oma’s en vrouwen met een hart voor kinderen zijn van harte welkom.

Als (groot)ouder heb je een grote wens: dat je kinderen gelukkig worden. Helaas groeien ze op in een wereld waarin niet alleen aangename dingen gebeuren maar waarin ook problemen voorkomen zoals pesterijen, ziekten, problemen op school, verslavingen, geweld, verbroken relaties, noem maar op.

In 1995 besloten twee Engelse grootmoeders om de zorgen over hun (klein)kinderen bij God neer te leggen. Ze gingen samen bidden en al snel sloten meerdere moeders zich bij hen aan. Zo ontstond Biddende Moeders dat inmiddels over ruim 150 landen verspreid is.

In Bergen op Zoom komt een aantal moeders elke donderdagochtend samen. Petra Corbet is verantwoordelijke van deze Biddende Moedersgroep. In samenwerking met Mothers Prayers Nederland en het Sint Franciscuscentrum van het bisdom Breda is deze presentatiedag op 11 november a.s. georganiseerd. Op het programma staat:

9.00 uur Ontvangst
9.30 uur Getuigenissen van (groot)moeders over gebedsverhoringen
10.00 uur DVD over het ontstaan van Biddende Moeders
10.30 uur Uitleg gebedsuur
10.45 uur Samen bidden voor de (klein)kinderen

Meer weten over Biddende Moeders?

 

Andere berichten