Papieren nieuwsbrief vervangt Bisdom Magazine

14 augustus 2020

Abonnees van het Bisdom Magazine ontvangen deze week het eerste exemplaar van de nieuwsbrief van het Bisdom Breda. Deze papieren nieuwsbrief vervangt dit jaar het Bisdom Magazine. De nieuwsbrief wordt ook in digitale vorm verspreid. Hierin zijn een aantal onderdelen aanklikbaar, zodat er direct een video kan worden afgespeeld of online verder kan worden gelezen.

De nieuwsbrief opent met een tekst uit de Heilige Schrift en een woord van bisschop Liesen. In de eerste uitgave is een overzicht opgenomen van activiteiten die in het najaar plaatsvinden. Er is aandacht voor de Pinksterestafette en de missionaire Kerk komt aan bod. Een geheel nieuwe rubriek is de pagina met uitgelichte video’s van het YouTubekanaal van het bisdom.

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in het Bisdom Breda kan op verschillende manieren. Naast deze nieuwsbrief, die vijfmaal per jaar verschijnt, kunnen belangstellenden zich abonneren op een wekelijks overzicht per e-mail van alle nieuwsberichten die op de website van het bisdom verschijnen en de vicariaatsnieuwsbrief die maandelijks uitkomt. Voor ander kort nieuws is het bisdom te volgen op Twitter.

Andere berichten