Nieuwjaarsontmoetingen 2017

9 december 2016

Op donderdag 12 januari (vicariaat Breda) en donderdag 19 januari 2017 (vicariaat Middelburg) worden de jaarlijkse nieuwjaarsontmoetingen gehouden in de vicariaten van het bisdom. Pastorale beroepskrachten, emeriti, bestuurders van parochies en caritas instellingen, teamassistenten, leden van de parochiekerncommissies en pastoraatsgroepen zijn van harte welkom, evenals parochianen en belangstellenden.

Een moment van ontmoeting aan het begin van een nieuw jaar op telkens een andere plek in het vicariaat is een goede traditie geworden. Bisschop Liesen, de medewerkers van de vicariaten en de leden van het bisdombestuur zullen bij de nieuwjaarsontmoeting aanwezig zijn om ook iedereen persoonlijk Zalig Nieuwjaar te wensen.

Indien u verhinderd bent op de bijeenkomst in het eigen vicariaat, dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst in het andere vicariaat.

  • De nieuwjaarsontmoeting in het vicariaat Breda vindt plaats op donderdag 12 januari 2017 en begint om 17.00 uur met het avondgebed van de Kerk in de parochiekerk H. Bernarduskerk in Made (Kerkstraat 8, 4921 BB Made). Aansluitend is er ruim gelegenheid voor ontmoeting in restaurant De Korenbeurs (Kerkstraat 13, 4921 BA Made).
  • De nieuwjaarsontmoeting in het vicariaat Middelburg vindt plaats op donderdag 19 januari 2017 en begint om 17.00 uur met het avondgebed van de Kerk in de parochiekerk H. Willibrordus in ‘s-Heerenhoek (Deken Holtkampstraat 9, 4453 AH ’s-Heerenhoek). Aansluitend is er ruim gelegenheid om elkaar te ontmoeten en elkaar alle goeds toe te wensen in het naastgelegen Dorpshuis De Jeugdhoeve (Blikhoek 4, 4453 BE, ’s-Heerenhoek).

Aanmelding
Omwille van de praktische organisatie, verzoeken wij u zich vóór vrijdag 6 januari 2017 aan te melden als u van plan bent om te komen. Dat kan via E vic.breda@bisdombreda.nl dan wel E vic.middelburg@bisdombreda.nl.

Andere berichten