Nieuwjaarsontmoetingen 2016 vicariaat Breda en vicariaat Middelburg

22 december 2015

Op woensdag 13 januari (vicariaat Middelburg) en donderdag 14 januari 2016 (vicariaat Breda) worden de jaarlijkse nieuwjaarsontmoetingen gehouden in de vicariaten van het bisdom. Pastorale beroepskrachten, emeriti, bestuurders van parochies en caritas instellingen, teamassistenten, leden van de parochiekerncommissies en pastoraatsgroepen zijn van harte welkom, evenals parochianen en belangstellenden.

Een moment van ontmoeting aan het begin van een nieuw jaar op telkens een andere plek in het vicariaat is inmiddels een goede traditie geworden. Bisschop Liesen, de medewerkers van de vicariaten en de leden van het bisdombestuur zullen bij de nieuwjaarsontmoeting aanwezig zijn om ook iedereen persoonlijk Zalig Nieuwjaar te wensen.

Indien u verhinderd bent op de bijeenkomst in het eigen vicariaat, dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst in het andere vicariaat.

  • De nieuwjaarsontmoeting in het vicariaat Middelburg vindt plaats op woensdag 13 januari 2016 en begint om 17.00 uur met het avondgebed van de Kerk in de O.L. Vrouw van Lourdeskerk van de Lievevrouweparochie in Bergen op Zoom (Prins Bernardlaan 66, 4615 BD). Aansluitend is er ruim gelegenheid om elkaar te ontmoeten en elkaar alle goeds toe te wensen in het nabij gelegen restaurant Fort Smakelijk (Bernadettestraat 4, 4715 EV).
  • De nieuwjaarsontmoeting in het vicariaat Breda vindt plaats op donderdag 14 januari 2016 en begint om 17.00 uur met het avondgebed van de Kerk in de O.L. Vrouw ten Hemelopnemingkerk in Prinsenbeek (Markt 34, 4841 AC). Aansluitend is er ruim gelegenheid voor ontmoeting in restaurant Marktzicht, Markt 10, 4841 AC te Prinsenbeek.

Aanmelding
Omwille van de praktische organisatie, verzoeken wij u zich vóór dinsdag 5 januari 2016 aan te melden als u van plan bent om te komen. Dat kan via E vic.breda@bisdombreda.nl dan wel E vic.middelburg@bisdombreda.nl.

 

Andere berichten