Leskisten over Ghana

6 december 2006

Het bisdom Breda kiest in 2007 voor vastenaktieprojecten in Ghana. Tijdens de veertigdagentijd zijn er een aantal leskisten met materiaal uit Ghana beschikbaar. Deze leskisten zijn te gebruiken bij bijvoorbeeld kindernevendiensten, tentoonstelling of andere campagne-activiteiten. De leskisten zijn gratis te leen. Wel wordt er een borg gevraagd van € 20,- per kist. In principe gebeurt het ophalen en inleveren van de leskisten in het bisdomkantoor.
Mocht dit problemen geven, of wilt u meer informatie over de leskisten, dan kunt u contact opnemen met Myriam de Jong-Smits, 076-5223444 (tijdens kantooruren) of via e-mail mdejongsmits@bisdombreda.nl .

Kijkdozen
Voor campagne-activiteiten met kinderen is er door de Pastorale Dienstverlening van Bisdom van Breda een voorraad van 200 kijkdozen ingeslagen. Deze kijkdozen zijn en na bevestiging gratis op te halen in het Bisdomkantoor (Veemarktstraat 48, Breda). Bij verzending worden de verzendkosten in rekening gebracht.
Wees er snel bij want op is op.
Wilt u meer informatie over de kijkdozen, dan kunt u contact opnemen met Myriam de Jong-Smits, 076-5223444 (tijdens kantooruren) of via e-mail mdejongsmits@bisdombreda.nl .

Andere berichten