Katholieke Bijbelstichting publiceert nieuwe uitgave Dagelijks Woord

5 juli 2024

In 2020 werd in de rooms-katholieke Kerk voor het eerst de ‘Zondag van Gods Woord’ gevierd. De Katholieke Bijbelstichting (KBS) publiceerde sindsdien een reeks uitgaven van ‘Dagelijks Woord’, een handzaam boekje met daarin de Schriftlezingen van de dag, een meditatie bij een van de verzen en een kort gebed. De nieuwe uitgave van Dagelijks Woord 2024 / 3 begint op donderdag 1 augustus 2024 en loopt door tot en met zaterdag 30 november 2024.

De uitgave van KBS komt tegemoet aan een brede vraag van gelovigen om de Schrift meer toegankelijk te maken voor dagelijkse overweging en gebed. De Bijbelverzen volgen het liturgisch rooster van de wereldkerk en de overwegingen en gebeden helpen de gelovigen dieper in te gaan op het Woord van God.

  • Losse exemplaren kosten € 4,00 en kunnen worden besteld via de webwinkel van de KBS. Bij bestelling van 50 exemplaren of meer is er een korting mogelijk. Bestellingen worden verzonden in de laatste week van juli 2024.
  • De uitgave is vanaf 25 juli ook verkrijgbaar in het bisdomwinkeltje aan de Veemarktstraat. Ook aanbevolen voor cadeautips!

Schilderij: De Zaaier – Sabine Müller – Braun

Andere berichten