Foto’s uit Rome voor redacties parochiebladen

24 november 2016

In de laatste week van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid pelgrimeerden bijna 2.000 pelgrims naar Rome. Ze kwamen op dinsdag 15 november samen op de Nederlandse Dag. Katholiekleven.nl stelt eenmalig foto’s ter beschikking aan redacties van parochiebladen en de webredacties van parochiewebsites.

Op katholiekleven.nl en de bisdomwebsites werden foto’s geplaatst van fotograaf Ramon Mangold. Vijf van deze foto’s worden nu in overleg met de fotograaf ook ter beschikking gesteld voor parochies.

Parochiebladen die de foto’s willen ontvangen, kunnen een mail sturen naar contact@katholiekleven.nl.

Parochiebladen en parochiewebsites
De foto’s kunnen worden gebruikt in parochiebladen en op de websites van de parochies. Mits de fotocredit wordt vermeld: Ramon Mangold. Het intellectueel eigendom van de foto’s blijft namelijk liggen bij de fotograaf. Voor de parochies en bisdomuitgaven is een gebruik overeengekomen.

Coördinator van katholiekleven.nl Daphne van Roosendaal: “Een veel voorkomend misverstand is dat foto’s van internet gratis zijn. Maar dit is vaak niet zo. We zijn daarom blij dat we deze foto’s beschikbaar kunnen stellen voor de parochiewebsites en de parochiebladen. We hopen parochies hiermee een goede dienst te bewijzen in hun communicatie.”

(Foto: R. Mangold)

 

Andere berichten