Eerste honderd personen aangemeld voor de bisdombedevaart

3 april 2014

Met nog twee maanden te gaan voor de sluiting van de inschrijving hebben zich de eerste honderd pelgrims gemeld voor de bisdombedevaart naar Polen. De bisdombedevaart vindt plaats in de herfstvakantie van dit jaar (18-25 oktober).

Het thema is ‘Open je hart voor Christus’. Dit was een motto van paus Johannes Paulus II. Tijdens de bedevaart bezoeken de pelgrims belangrijke plaatsen die verbonden zijn met het leven van deze paus.

Paus Johannes Paulus II wordt op zondag 27 april heilig verklaard door paus Franciscus (op deze dag zal paus Franciscus ook paus Johannes XXIII heilig verklaren). Daarmee is 2014 een uniek jaar om deze bedevaart juist nu te maken.

Bisschop Liesen nodigt iedereen van harte uit om mee te gaan op deze bedevaart: “Gaan in de voetstappen van Johannes Paulus II is voor ons een kans om ons geloof te verdiepen en vernieuwen. Het reisdoel van de bedevaart is niet alleen Polen, maar meer nog het eigen hart. In de aanloop naar de bedevaart, kunnen we een jaar lang stappen zetten naar Christus en elkaar. Zo wordt de bedevaart een onvergetelijke reis en een verrijking voor onszelf en voor mensen met wie we leven.”

Inschrijven kan tot 1 juni 2014 via de website van Pelikaan Reizen en via de folder die u kunt opvragen via E bisdombedevaart@bisdombreda.nl

In februari verscheen ter voorbereiding op de bisdombedevaart een speciaal Magazine. Download het magazine, of vraag een exemplaar op via mvdelft@bisdombreda.nl.

 

 

Andere berichten