Deel 4 Bijbelcursus met bisschop Liesen gepubliceerd

24 juni 2021

De video-opnamen van de vierde avond van de Bijbelcursus die bisschop Liesen geeft over het Marcusevangelie is gepubliceerd op het YouTubekanaal van het Bisdom Breda. Op maandag 21 juni werd de cursus na onderbreking van een half jaar hervat.

De Bijbelcursus is een van de eerste bisdomactiviteiten die sinds de laatste versoepelingen van de coronamaatregelen weer fysiek kan plaatsvinden. Van de cursusavond zijn twee video’s gemaakt. Tijdens de gehele cursus kunnen deelnemers en online volgers verdiepingsvragen insturen. Deze vragen worden in de opvolgende avonden behandeld. Hiervoor kan het contactformulier onderaan deze pagina) worden gebruikt. Dit contactformulier is alleen gedurende de cursus actief.

Voor alle vieringen en activiteiten in het Bisdom Breda, gelden nog steeds de richtlijnen zoals die door het RIVM zijn vastgesteld en het protocol dat door de Nederlandse bisschoppenconferentie is uitgegeven. Per 26 juni gelden een aantal versoepelingen.

 

 

Aanmeldingsformulier Stille Omgang 2024 (16-17 maart)

Vul uw naam in wanneer u voor uzelf of namens een groep de deelname aan de busreis naar de Stille Omgang wilt regelen.
Aanmelden tieners
Kies één of meer opties. Vanuit het bisdom Breda reist begeleiding mee. Graag namen en leeftijden van tieners en begeleiding vermelden bij 'Namen van deelnemers'
Kies uw opstapplaats(Vereist)
(of groepsverband anderszins)
Geef de namen (voluit) van de deelnemers die u wenst op te geven. Gaan er ook tieners mee? Vermeld dan ook de leeftijd.
Bevestiging deelname(Vereist)
Deelname aan de busreis naar de Stille Omgang is niet kosteloos. Met het invullen van dit formulier gaat u akkoord met betaling van € 35,00 per deelnemer. Dit bedrag kan worden overgemaakt op IBAN NL79 RABO 0101 0517 78, t.n.v. Bisdom Breda, o.v.v. Stille Omgang 2024.

Andere berichten