Bisschop nodigt uit voor gebed om roepingen

25 maart 2013

Bisschop Liesen nodigt leden van de gebedskring roepingen, pastorale beroepskrachten en alle gelovigen in het bisdom van Breda uit voor het gebed om roepingen op Roepingenzondag 21 april.

In het bisdom van Breda is de traditie aan het groeien om tweemaal per jaar samen te komen om met elkaar te bidden om roepingen. Bisschop Liesen: “Op het hoogfeest van Christus Koning, 25 november 2012, waren we met vele mensen samen in de H. Antoniuskathedraal te Breda. Het was goed om zo biddend samen te zijn. De wens van Jezus dat wij zouden bidden om wat God wil geven, mag ons wederom bijeenbrengen, namelijk op Roepingenzondag 21 april.”

“Anders dan de afgelopen keren, komen we ditmaal samen in Hoeven. We zijn te gast op de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk. Voor deze bijeenkomst, die begint om 15.30 uur, nodig ik u hierbij van harte uit,” aldus de bisschop.

“Ik wil u vragen om uw aanhoudende gebed om roepingen voor het bisdom van Breda, en om zegen over de opleiding van priesters en diakens en het Antoniushuis. En laten we dat ook gezamenlijk doen, op zondag 21 april aanstaande.”

Het programma voor deze bijeenkomst is als volgt:

  • 15.30 uur Ontvangst op de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk (Hofstraat 8 te Hoeven) en mogelijkheid om de Priester- en Diakenopleiding te bekijken
  • 16.00 uur Opening en lezing door mgr. Liesen
  • 16.30 uur Ontmoeting met koffie/thee
  • 17.00 uur Vespers met aansluitend aanbidding van het Allerheiligst Sacrament

Lid worden van de gebedskring roepingen kan via het formulier op deze site.

 

Andere berichten