Bisdom Breda organiseert reis naar Taizé

10 januari 2007

Onder verantwoordelijkheid van het Jongerenplatform van het bisdom Breda vindt van 29 april tot en met 6 mei 2007 de officiële Bisdom Breda reis naar Taizé plaats. De reis is allereerst bedoeld voor jongeren tussen de 17 en 30 jaar. Onder begeleiding kunnen ook jonge mensen van 15 en 16 jaar meegaan. Per zes jongeren van deze leeftijd is er één volwassen begeleider. Deze maakt heel het programma met hen mee en is op dezelfde plaats ondergebracht. Remco Babijn, diaken van het bisdom Breda, zal deze reis mede begeleiden.

Kosten en voorbereiding

De kosten zullen ongeveer 180 Euro bedragen. Volwassen begeleiders (die minstens zes jongeren meenemen), moeten op een bedrag van 245 Euro rekenen. Men kan zich via een opgaveformulier opgeven. Deze is aan te vragen op de website van Taizé in Breda. De deelname is pas definitief als voor 6 april een bedrag van 80 Euro gestort is op giro 9307849 t.n.v. Taizé jongerenontmoeting 2003 te Breda. Het resterende bedrag moet voor 21 april overgemaakt zijn.

Op zondag 15 april is er een voorbereidende ontmoeting voor iedereen die aan de reis deelneemt. Zondag 20 mei vindt een reünie plaats. Voor verdere informatie kan men terecht bij:
Sandra van Vessem
Ferdinand Huijckstraat 8
4906 HE Oosterhout.
web-site: www.taizeinbreda.nl

 

 

 

Andere berichten