Afsluiting studiejaar Bovendonk met afscheid

6 juni 2016

Op zondag 26 juni 2016 sluit de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk het studiejaar af. Bij deze gelegenheid zal Bovendonk afscheid nemen van Patricia Valkenburg. Zij was secretaresse op Bovendonk.

Het programma op 26 juni opent om 13.00 uur met het middaggebed, daarna volgt een kort formeel samenzijn en aansluitend is er een informele bijeenkomst met gezamenlijke barbecue. De Priester- en Diakenopleiding heeft hiervoor recent de uitnodiging gestuurd aan onder meer bestuursleden, docenten, studenten, medewerk(st)ers.

Patricia Valkenburg was sinds 2006 verbonden aan de Priester- en Diakenopleiding als secretaresse van de staf. In die jaren groeide zij uit tot een belangrijke steunpilaar van de verschillende rectoren en stafleden met wie zij gewerkt heeft. Ook voor de studenten was ze een belangrijk aanspreekpunt. Ze verhuist, in verband met het werk van haar echtgenoot, voor een aantal jaren naar Singapore.

Buiten Patricia Valkenburg nemen ook afscheid de priesterstudenten Joeri Fleerackers (bisdom Antwerpen), Johan Rutgers (aartsbisdom Utrecht) en Eli Stok (bisdom Rotterdam). Daarnaast wordt afscheid genomen van Aristóteles Alencar en Samuel Souza da Luz. Zij zijn lid van de Braziliaanse religieuze gemeenschap Shalom.

 

Andere berichten