Maandelijkse jongerenmiddag

1 oktober 2023 om 12:00 uur

Met een feestelijke bijeenkomst op zondag 1 oktober trapt het bisdom Breda het nieuwe seizoen af voor jongeren in het bisdom Breda. In de H. Antoniuskathedraal van Breda presenteert jongerencoördinator pater Gilbert Razon SVD de plannen voor ‘Jong Bisdom Breda’ voor de komende tijd. Er is ruimte voor gezelligheid, samen eten, gezelligheid en gebed.

Maandelijkse jongerenmiddag in Breda

De bedoeling is om één keer per maand een jongerenmiddag te houden in Breda,” zo verklapt pater Gilbert alvast. “Elke eerste zondag komen we samen in de kathedraal voor een middag met gezelligheid, samen eten, verdieping en aanbidding. We sluiten de middag af met een eucharistieviering met praisemuziek.” Tijdens de middagen is er ook gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met een priester. Volgens de jongerencoördinator zijn de plannen voor het jongerenwerk volop in beweging. “Er gaat veel gebeuren en dat mag feestelijk beginnen.”

Gedurende het jaar zullen er in het bisdom en in het land een aantal evenementen en feesten plaatsvinden. Ook de jongerengroepen in het bisdom hebben zijn aandacht. Op de themapagina voor jeugd en jongeren worden de plannen stap voor stap verder ontvouwd.

In het kort

  • Wat: Feestelijke jongerenbijeenkomst
  • Wanneer: elke eerste zondag van de maand van 12.30-15.30 uur
  • Waar: H. Antoniuskathedraal, Breda
  • Aanmelding: via onderstaande formulier

Aanmelden voor deze activiteit